nlc.hu
Sztárok

Édesanyját gyászolja Jakupcsek Gabriella

Megrázóan vallott édesanyja haláláról Jakupcsek Gabriella, végig mellette volt a műsorvezető

Fontos dologra tanította meg a gyász a tévést.

Elszorult torokkal vallott édesanyja haláláról a gyászoló Jakupcsek Gabriella Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában. A műsorvezető – aki néhány héttel ezelőtt veszítette el az édesanyját – végig mellette volt, mielőtt az asszony elhunyt – írja a Blikk.

Jakupcsek Gabriella

Édesanyját gyászolja Jakupcsek Gabriella – Forrás: Szavakon túl – videó / YouTube

„Az élettől kaptam egy nagy ajándékot: az utolsó időszakot volt időm végigcsinálni vele, és fantasztikus volt! (…) Olyan sokat tudtam meg róla, és olyan fantasztikus dolgokat mondott el, hogy sok mindent megértettem utólag, vele kapcsolatban. (…) Fantasztikus dolgokat éltem meg az utolsó hetekben vele” – vallotta be az interjúban.

Elmondása szerint a gyász fontos dologra tanította meg: rájött, hogy csak a család szeretete, az emlékek és a boldogság számít az életben.

Jakupcsek Gabriella arról is beszélt, hogy jelenleg sokat gondolkodik az elengedésen: „Az nagyon fontos, hogy mikor a vége közeledik, mindent rendezz magad körül, és ha lehet, mondj le mindenről!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top