nlc.hu
Sztárok

Vilmos herceg titkos fotója Harry hercegről

Megható fotót őriz Vilmos a nappalijában Harry hercegről

Lehet, hogy mostanában nem emelik egymásra a telefont, de az biztos, hogy a köztük lévő kötelék elszakíthatatlan. Erről tanúskodik Vilmos fotója is...

Alig egy héttel a koronázás után, egy nagyon megható és egyben látványos színfalak mögötti videót hozott nyilvánosságra Vilmos herceg és Katalin hercegné. A közel 5 perces felvételen betekintést engednek a készülődés pillanataiba, majd bevágják azt a jelenetet, amikor Vilmos hűséget fogadott az apjának, III. Károly királynak, végül a koronázási koncert részleteivel zárul a minifilm. 

De a TikTok-közössége soha nem pihen! Így ki is szúrtak egy szívszorító dolgot Vilmosék filmjéből. Először nézzük a videót (főleg az első 1-2 percre figyeljetek!).

Akkor eláruljuk! Arra a jelenetre kell figyelni, amikor Sarolta hercegnő belép a Kensington-palota nappalijába. Mögötte a pedig a szekrényen több fotó is látható. Az egyik Diana, Harry és Vilmos ikonikus fekete-fehér fotója, amely aztán karácsonyi üdvözlőlapra is került, s amit annyian akasztottak a palota kerítésére a hercegnő halálának idején. Vilmos kitehette volna csak az anyjával közös fotóit, hiszen számos ilyen műtermi felvétel van kettejükről, de láthatóan nagyon is kötődik az egyre furcsább sztorikba keveredő öccséhez, mindazok ellenére is, ami kettejük között történt…

Vilmos herceg, Harry és Diana régi fotója

Ezt az ikonikus fotót tartja a nappaliban Vilmos herceg (Fotók: YouTube, Profimedia, Getty Images)

De amit a TikTok nem szúrt ki, azt mi igen. Ez pedig egy másik fotó, immár Vilmos herceg mögött. Ez a kis Lajos herceg első szülinapján kiadott hivatalos fotó. 

Lajos herceg születésnapi fotója

Lajos herceg születésnapi fotója is feltűnt a videóban (Fotó: YouTube, Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top