nlc.hu
Sztárok

Békefi Vikiék kislányuk nevéről

Békefi Vikiék dalban mondják el születendő kislányuk nevét

Nem titkolják tovább.

Utolsó heteket tapossa Békefi Viki és Feng Ya Ou, miután januárban bejelentették, első közös gyermeküket várják. Már sok mindenbe beavatták rajongóikat, megmutatták a kicsi ruháit, szobáját, sőt azt is elárulták, apás szülést terveznek

Feng Ya Ou és Békefi Viki

Feng Ya Ou és Békefi Viki a Mokkában

Ugyan elsők között mondták el, hogy az énekesnő kislányt hord a szíve alatt, a nevét szerették volna megtartani maguknak. Most viszont úgy döntöttek, megadják a módját a nagy hír közlésének. 

Mindenképp szerettünk volna a baba érkezésére írni egy duettet. Már régen is volt duettünk, meg nyilván ez egy csodálatos dolog, úgyhogy meg is ihletett. Már elég régóta dolgozgatok rajta, nem mondom, hogy annyira könnyedén jött ki, mert az ember ilyenkor mindig kétszer meggondolja, hogy jót ír-e. De az a lényeg, hogy megszületett a dal, aminek le is forgattuk a klipjét. Ennek a megjelenését összekötöttük a baba születésével, tehát nincs egy kimondott premierdátum, mint ahogy megszokhatták általában az előadóktól, hanem tulajdonképpen a baba születése fogja meghatározni, hogy mikor jelenik meg a dal – mesélte Feng Ya Ou a Mokkában, majd hozzátették, Viki szülése két hét múlvára van kiírva. – Illetve a neve is ki fog derülni a videóból. Ezt szerettük volna megtartani magunknak, de most már úgy gondoltuk, ha megszületik, akkor elmondjuk ezzel a dallal.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top