nlc.hu
Sztárok

Békefi Viki a szülés előtti utolsó hónapjába lépett

Békefi Viki és Feng Ya Ou elárulták, hogy apás szülést terveznek

Párja mindenben támogatja.

Békefi Viki és Feng Ya Ou  januárban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, akiről már az is kiderült, hogy kislány lesz, sőt, nemrég egy titkos esküvő keretein belül az életüket is összekötötték. 

Békefi Viki és Feng Ya Ou

Békefi Viki és Feng Ya Ou (Fotó: Trenka Attila)

Vikiék már javában készítik elő az otthonukat a kicsi érkezésére. Bár az énekesnő várandósan is részt vesz a munkálatokban, semmi olyat nem csinál, mellyel megerőltetné magát. A párral a Mokka stábja a gyerekszobában készített interjút, akik nem csak a pici ruháit mutatták meg, hanem arról is meséltek, hogyan tervezik a szülést. 

„Ez nem volt kérdés. Abszolút” – mondta ezt arra Feng Ya Ou, hogy szeretne-e bent lenni a szülésnél.

„Nyilván nem csak azért, mert kizárt dolog, hogy megfosszam saját magamat ettől az élménytől, hanem azért is, mert fontos az, hogy a Viki úgy legyen ott, hogy ott vagyok mellette. Fizikálisan nem fogok tudni neki segíteni, de már a jelenlétem is, hogy ott vagyok mellette, az biztos vagyok benne, sokat fog neki segíteni. Úgyhogy ez nem volt kérdés és nincs bennem bármilyen félelem bármitől is” – mondta az énekes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top