nlc.hu
Sztárok

Békefi Vikiék első karácsonya családként

Békefi Vikiék hatalmas karácsonyi banzájra készülnek hat hónapos kislányukkal

Minden szülő izgatottan várja, amikor először karácsonyozik gyermekével.

Békefi Viki és Feng Ya Ou lánya június 9-én született meg. A gólyahír apropóján érkezett meg a „Várnak rám” című duettjük klipje is, melyben felfedték a pici nevét: Mei Liza

Békefi Viki és Feng Ya Ou

Fotó: Birton Szabolcs

A friss szülők ritkán mutatják meg lányuk arcát, de minden pillanatot élveznek a picivel, amiről az anyuka korábban így nyilatkozott: „El sem hiszem, hogy lassan két hónapos lesz ez a kis hercegnő! Nagyon élvezzük az együtt töltött időt Lizi babával. Jól alszik még mindig, szépen növekszik, néha egy kis pocakfájás közbeszól, de mindent megteszünk, hogy enyhítsük neki! Már egyre többet mosolyog, reagálgat nekünk és ezer arca van.”

Most a Mokkában meséltek arról, hogyan készülnek az első, hármasban töltött karácsonyukra. 

„Nekünk nagyon nagy a család, Szigetszentmiklóson élünk és a mi családi házunkban lesz a karácsonyozás. Mindig ott ünneplünk, a tesóim átjönnek, nekem három tesóm van és összesen anyukámnak 10 unokája van. Rengetegen vagyunk, mindenki átjön hozzánk, édesanyám főz, süti, evés, ajándékozás, játék – sorolta az édesanya. Ya Ou végül arra is kitért, bár már összeházasodtak, 2024 nyarára szeretnének szervezni egy nagyobb lagzit. – Nyár végére tervezzük a nagy esküvőt, ahol most már ott lesznek a barátok, család. Megtaláltuk az esküvőszervezőnket, nagyon izgalmas időszak elé nézünk.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top