nlc.hu
Sztárok

Kiderült, mi van a színésznő és Marics Peti között

Kovács Gyopár élő adásban mondta el, együtt vannak-e Marics Petivel

Több hét találgatás után megszólalt.

Marics Peti nevétől hangos a sajtó az elmúlt hónapokban. Tavaly nyáron jelentette be Tóth Andi és a ValMar duó tagja, hogy egy párt alkotnak, majd a Sztárban Sztár zsűriszékébe is szerelemtől fűtötten ültek be. Ahogy ment az adás, a pár úgy távolodott el egymástól, majd márciusban kiderült, végleg szakítottak

Kovács Gyopár

Kovács Gyopár a Reggeliben

A híresztelések szerint Peti nem sokáig búslakodott. Egyre több pletyka kering arról, hogy ismét szerelmes, méghozzá a fiatal színésznőbe, Kovács Gyopárba. A rajongók azért is gondolják, hogy egymásra találtak, mivel Gyopár több ValMar klipben is szerepel, Peti pedig nem rég elejtette, hogy színházban járt. Egyes informátorok pedig arról áradoznak, milyen szép párt alkotnak. Eddig egyik fél sem erősítette vagy cáfolta meg a dolgot. Ma viszont az RTL Reggeli vendége volt Gyopár, ahol természetesen neki szegezték a kérdés, mi van közte és az énekes között. 

Peti megkeresett ezzel, hogy rám gondoltak három klipben, akkor én nagyon örültem a felkérésnek. Nagyon jó volt a forgatás, nagyon jó hangulatban telt, mindenki nagyon kedves, nagyon jó fej, nagyon lazák voltak és nagyon profik – kezdte Gyopár, majd a nagy kérdésre inkább kitérő választ adott. – Mi jóban vagyunk a Petivel. Majd lehet, hogy hozzámegyek a klipben, de csak a klipben. De Peti biztosan jól van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top