nlc.hu
Sztárok

Oroszlán Szonja a halál gondolatáról

Oroszlán Szonjának felhívták a figyelmét arra, hogy korán meg fog halni

A színésznő Peller Mariannak mesélt a döbbenetes élményről.

Oroszlán Szonjának egyszer felhívták a figyelmét arra, hogy nagyon rövid az életvonala, és korán meg fog halni. A színésznő elmondta, hogy nem lesz rosszul a halál témájától, sőt, sosem volt még halálfélelme. Szonja szerint ha egyik nap már nem ébredne fel, elégedett lenne azzal, amit eddig csinált. 

„Annyira rövid az életvonal a kezemen, hogy kiskoromban valaki meg is jegyezte, hogy korán meg fogok halni. Én még ilyen rövidet embernél nem láttam. Valószínűleg ezt elfogadtam anno, amikor valaki mondta. Azt is válaszoltam, hogy akkor jól kell magam érezni! Érdemes szerintem néha úgy lefeküdni, hogy az ember belegondol, hogy ha holnap nem kelek fel, akkor jó volt? Jó volt!” – mesélte Peller Mariann-nak az Utazás a lelked körül című adásában. A híresség arról is beszélt, hogy szerinte a találkozások sorsszerűek. Ahhoz például, hogy találkozzon a lovával, találkoznia kellett a volt férjével is, akinek hála így szoros kapcsolatot alakíthatott ki az állatokkal. Korábban a műsorban Dietz Gusztáv beszélt szintén a halál gondolatáról. Az MMA-harcos, edző elmondta, nem fél a haláltól, a veszteségtől viszont annál inkább.

Oroszlán Szonja

Oroszlán Szonja (Fotó: Utazás a lelked körül – YouTube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top