nlc.hu
Sztárok

Peller Mariann szakmai féltékenysége

Peller Mariann irigy volt a testvérére: „A nővérem azonnal felhívott, hogy megbeszéljük”

Testvérével szemben szakmai feszültség alakult ki benne.

Peller Mariann volt az Arccal a csúcsra című podcast első vendége. A műsorvezető Volosinovszki Györgynek beszélt többek között az anyaság és karrier kapcsolatáról, félelmeiről, valamint arról is, miért volt irigy nővérére, Peller Annára.

Peller Mariann és Volosinovszki György (Fotó: Arccal a csúcsra forgatás)

Peller Mariann és Volosinovszki György (Fotó: Arccal a csúcsra forgatás)

„Amikor újraindult a Reggeli, akkor Annát és a férjét, Mikit kérték fel házigazdának, ami okozott némi feszültséget bennem. A nővérem nagyon empatikus és azonnal felhívott, hogy megbeszéljük. Irigy voltam. Nem azt akartam, hogy ő ne kapja meg, hanem irigyeltem tőle a szakmai lehetőséget, mert azt éreztem, hogy én vagyok a családban a műsorvezető és miért nem lehetek ott én is a képernyőn” – emlékezett vissza.

„Azzal, hogy ő mondta ki, hogy nekem kellene ezt megkapnom, feloldotta bennem ezt a feszültséget. Helyén kezeltük ezt a dolgot, előfordult, hogy utána tőlem kért tanácsot egy-egy adás kapcsán” – tette hozzá az elvált Peller Mariann. A teljes műsor meghallgatható a pénteken debütáló Arccal a csúcsra című podcast műsorban, a Prémium Média YouTube-csatornáján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top