nlc.hu
Sztárok

Peller Anna és Mariann régi közös fotója

15 éve ugyanúgy néz ki Peller Anna és Peller Mariann

Az életük, a karrierük és a kinézetük is egyezik.

Peller Anna és Peller Mariann világraszólóan jó testvérek, elképesztően szoros a köztük lévő kötelék. Olyannyira, hogy amikor az Életünk története futott az RTL-en, ők voltak az egyetlen testvérpár a műsorban. De ahogy azt az nlc Anyakivan podcastjében elmondták: tisztában vannak vele, hogy ez egy rendkívül különleges kapcsolat köztük. „Ez, ami nekünk van, szerintem egy óriási mázli, ami keveseknek adatik meg” – mondta Mariann, aki azt is hozzátette, hogy a hite szerint nem véletlenül vannak ők ilyen jóban.

A nővérek a podcastben azt is megosztották, hogy ők egymás kősziklái – vagy ahogy Mariann viccesen fogalmazott: Xanaxai –, és mindent tudnak egymásról. Most pedig éppen egy olyan időszakon mennek át, ahol különösen nagy szükségük van egymásra. „Senki más nem tudna úgy megnyugtatni, senki mellett nem tudnék úgy lehiggadni, mint az ő közelében” – magyarázta Anna, aki épp a közelmúltban jelentette be, hogy 14 év után válik a férjétől, Lukács Miklóstól.

A Peller lányok – mint ahogy azt az alább előkerült 2008-as közös képük is mutatja – döbbenetesen hasonlítanak egymásra. Nemcsak külsőleg, hanem a hangjuk is szinte egyforma, de még az életük eseményei is szinte párhuzamosan alakulnak. Anna színésznő lett, Mariann műsorvezetőként helyezkedett el – nem sokkal később Mariann is jelentkezett a Színművészeti Egyetemre, évek múltán pedig nővérét is felkérték egy műsor, egészen konkrétan a Reggeli házigazdájának. A karrierükön túl pedig most az is kiderült, hogy a magánéletük is szinkronban van – de bár ne lenne!

Peller Anna és Peller Mariann

Peller Anna és Peller Mariann 15 évvel ezelőtt (Fotó: Ványi Ákos)

Anna ugyanis csupán néhány hónappal azután jelentette be a válását, hogy húga és férje, Juni György októberben úgy döntöttek: 10 év után külön utakon folytatják. Sőt, a Story magazin értesülései szerint még a házasságuk is egyszerre, két évvel ezelőtt romlott meg a nővéreknek. A válságba jutott kapcsolatokat végül egyiküknek sem sikerült megmentenie.

Hogy pontosan mi állhatott a nővérek döntésének a háttéreben, melynek következtében egyedülálló édesanyákként folytatják tovább az életüket, azt biztosan a férjeken kívül csak két ember tudhatja egymásról: Anna és Mariann, akik továbbra is állandó támogatást nyújtanak egymásnak. Azonban ezt sem kell egyedül csinálniuk, hiszen a testvéreknek nemcsak egymással, de a szüleikkel is fantasztikusan jó a kapcsolatuk, akik mindenben támogatják lányaikat. „Mi mindig a támaszai vagyunk a lányoknak, és most különösen nagy szükségük van ránk. Szeretetet, nyugalmat árasztunk feléjük, és továbbra is tisztelettel, megbecsüléssel fordulunk a családunk minden tagjához”mondta az idősebb Peller Anna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top