Robert De Niro legidősebb lánya 51 éves, a legkisebb alig két hónapos

nlc | 2023. Május 24.
Robert De Niro hét gyermek édesapja, akikkel a színész nagyon szoros kapcsolatot ápol, függetlenül attól, hogy korábbi párjaival már nincs közeli viszonyban.

Robert De Niro a közelmúltban egy interjújában szinte véletlenül kotyogta el, hogy hetedszer is apa lett. Azóta már az is kiderült, hogy a 79 éves színész és 45 éves harcművészet-oktató párja, Tiffany Chen kislánya április 6-án jött a világra és a Gia Virginia Chen-De Niro nevet viseli. A CBS Mornings műsorában pedig az arcát is megmutatták a világnak.

A hollywoodi legenda legfiatalabb és legidősebb gyermeke között több mint fél évszázad a korkülönbség. Az alábbi galériában összegyűjtöttük, mit lehet tudni a többi hat gyermekéről.

Drena De Niro

Drena De Niro a színész örökbe fogadott lánya, akit akkor vett a nevére, amikor 1979-ben Diahnne Abbottal összeházasodott. Drea modellként kezdte a karrierjét, később színjátszásra váltott. Több tucat mozifilmben látható volt, igaz, leginkább kisebb szerepekben. Mindemellett producerként is kipróbálta magát. Egy 20 éves fiú, Leo édesanyja. (Fotó: Gary Gershoff/WireImage)

Raphael De Niro

Robert De Niro és Diahnne Abbott közös fia, Raphael De Niro 1976-ban látta meg a napvilágot. Nem követte szüleit a színészi pályán, ehelyett az ingatlanbizniszben csinált fényes karriert. Volt feleségétől, Claudine De Matostól három gyermeke született. (Fotó: Dimitrios Kambouris/WireImage)

Julian De Niro

Válása után De Niro Toukie Smith színésznővel alkotott egy párt, akitől 1995-ben ikerfiai születtek: Julian Henry és Aaron Kendrick. Julian színészként bontogatja a szárnyait: 2022-ben a Showtime The First Lady című sorozatában a fiatal Barack Obamát alakította. (Fotó: Ryan Bedder/Variety via Getty Images)

Toukie Smith és ikrek, Aaron és Julian De Niro

Aaron De Niro testvérével ellentétben a nyilvánosságtól teljesen elzárkózva éli az életét, ám úgy tudni, édesapjával ő is szoros kapcsolatot ápol. A fotón még kisgyerekként, ikertestvérével és édesanyjával látható. (Fotó: Mario Magnani / Liaison Agency)

Elliot De Niro

Elliot De Niro a színész és második felesége, Grace Hightower első közös gyermeke, aki 1998-ban született. A sztár 2016 márciusában beszélt arról nyilvánosan először, hogy Elliot autista. A 25 éves fiú szintén visszavonult életet él, ám tudható róla, hogy szenvedélye a tenisz. (Fotó: Profimedia)

Helen Grace De Niro és és Robert De Niro

De Niro és Grace Hightower második gyermeke, Helen Grace De Niro 2011-ben, béranya segítségével jött világra. A szülők igyekeznek óvni a reflektorfénytől lányukat, akit válásuk után is a legnagyobb szeretetben nevelnek. (Fotó: Profimedia)

via

Exit mobile version