nlc.hu
Sztárok

Férjhez ment Gajdos Tamás lánya

Esküvőt kapott Gajdos Tamás a 65. születésnapjára: „Lelkileg nem készültem fel rá”

Elérzékenyülve mesélt a házasságkötésről a műsorvezető.

Férjhez adta a nagyobbik lányát, Viktóriát Gajdos Tamás. Az ATV műsorvezetője a volt feleségével és elsőszülött fiukkal, Gergővel együtt örültek a fiatalok boldogságának. A tévés nem úszta meg könnyek nélkül a fiatalok esküjét. „Hogy mennyire nem készültem fel lelkileg a lányom esküvőjére, arra csak a szertartáson jöttem rá. Bevallom férfiasan, meghatódtam” – vallotta be a BEST magazinnak Gajdos Tamás, aki csak azt sajnálja, hogy a párja, Krisztina és a kisfiuk, Zétény nem lehettek jelen. „Igazoltan hiányoztak, egy korábban lefoglalt külföldi út miatt voltak távol” – árulta el a műsorvezető.

Gajdos Tamás,

Férjhez ment Gajdos Tamás nagyobbik lánya – Forrás: Húzós podcast – ATV – videó / YouTube

Elmondása szerint amikor Viktória és a párja beavatták a terveikbe és a májusi esküvő ötletébe, azonnal arra gondolt, hogy születésnapi ajándékba kapja azt, hogy a lánya férjhez megy, mivel ebben a hónapban lesz 65 éves.

Amúgy küszöbön az újabb esküvő: hamarosan Gergő is elveszi a párját. „Egy biztos, édesapaként annál szerencsésebb és megnyugtatóbb helyzetet, mint azt, hogy minden gyerekem választottjával maximálisan elégedett lehetek, nem is kívánhatnék” – jegyezte meg Gajdos Tamás.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top