nlc.hu
Sztárok

Gajdos Tamás családja

Nagy változások állnak be Gajdos Tamás családi életében

Jól alakul a híradós gyermekeinek magánélete.

Gajdos Tamás most egy igazán izgalmas és boldog időszak elé néz. „Májusban férjhez adom a legidősebb lányomat, a fiam pedig szintén fészket rak a párjával. Májusban pedig én is nyugdíjba megyek, legalábbis papíron”mondta az ATV híradósa, aki még tíz évet szeretne dolgozni.

Gajdos Tamás családi élete

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

„Nem mondom, hogy nem lenne kecsegtető nyugdíjas nagypapaként az unokáimmal játszani. Természetesen nagyon örülnék neki, ha ez hamarosan bekövetkezne, de ebbe egy szülőnek nincs és nem is lehet beleszólása. Addig sem unatkozom, hiszen van egy húszéves lányom, Dominika, aki másodéves egyetemista, és már dolgozik. Zétény fiam pedig most felvételizett a hatosztályos gimnáziumba, és remekül vív. A hétvégéink egy részét is általában az ő versenyein töltjük a feleségemmel, Krisztinával. Hétköznaponként pedig műsort vezetek a Startban, miközben híradózom is. A korán kelések ellenére jól bírom a tempót, sőt élvezem. Egyébként is úgy tervezem, hogy még legalább tíz évig szeretnék dolgozni”– mondta Gajdos Tamás.

A teljes interjút az e heti Best magazinban olvashatjátok.

Gajdos Tamás és családi élete

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top