nlc.hu
Sztárok

Laky Zsuzsi fogyása

Laky Zsuzsi: „A második kislányom születésekor majdnem 20 kiló felesleg jött fel rám”

Utolsó harmincas évére bomba formába került Európa egykori szépe. 

Laky Zsuzsi 8 kilótól szabadult meg egy testsúlycsökkentő innovátor segítségével. Nem csinált hiúsági kérdést a plusz kilókból, persze más nőkhöz hasonlóan számára is nagyon fontos, amit a tükörben lát. Mostanra elsődlegesen az egészsége miatt érezte úgy, muszáj lefogynia.

„Hiszek abban, hogy a nőiesség valójában belülről fakad, olyannyira, hogy még a plus size modellséggel is kacérkodtam, de aztán valahogy elkezdtem elégedettlen lenni és a szaporodó jelekre is felfigyeltem, amiért az életmódomat és a plusz kilókat okoltam. A második kislányom születésekor majdnem 20 kiló felesleg jött fel rám, szülés után többféle diétával próbálkoztam, és úgy tűnik, valamit nagyon elrontottam. Az önsanyargató módszerek nyomot hagytak, a gyomrom gyakran iszonyatosan fájt, kiderült, hogy refluxom van, akinek volt már hasonló problémája, az tudja miről beszélek” – mesélte Zsuzsi, aki újra úgy ragyog, mint egykor a kifutókon.

Laky Zsuzsi

Fotó: Laky Zsuzsi

 „Nemrég töltöttem be a 39-et, úgy voltam vele, hogy muszáj lefogynom, még negyven előtt, mert nem akarom, hogy komolyabb bajom legyen. A fogyás régebben a sportnak és a modelléletmód trükkjeinek köszönhetően könnyen ment, most már azt vettem észre, hogy a negyedik x árnyékában már másképp működik a szervezet. Pár hónapja kezdtem el használni egy gyógynövény-keveréket, ami igazán izgalmas anyagokból áll. A banaba fa a levelétől az elfogyasztott zsírok fele képes csak hasznosulni, hatására a vércukorszintem sem ingadozik. Vagy az indiai csalán, ez az anyagcsere felturbózásáért felelős, ráadásul a fogyókúra alatti feszültséget is megszünteti. De van egy olyan trópusi növény is benne, ami képes blokkolni a keményítő és a cukor zsírrá alakulását, így pukkantja ki a kis zsírsejteket” – mesélte büszkén a kétgyermekes anyuka, Laky Zsuzsi, aki nem alszik együtt a férjével.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top