nlc.hu
Sztárok

Azonnal műteni kellett az Exatlon dögös sztárját

Azonnal műteni kellett az Exatlon sztárját, Ujvári Izát

Ujvári Iza nagyon nehéz időszakon megy keresztül.
Ujvári Iza focizik.

Ujvári Izabellát, az Exatlon egykori versenyzőjét  néhány nappal ezelőtt mentőautó vitte kórházba, miután borzalmas hasi fájdalmakra ébredt. A vizsgálatok során megállapították, hogy Iza petefészkében gyakorlatilag szétrobbant egy ciszta, ezért az operáció elkerülhetetlenné vált. Lábadozásáról már egy képet is posztolt a Facebook oldalán:

„Két órán keresztül operáltak, majd a műtétet követő délelőtt hazaengedtek a kórházból. Jelenleg otthon lábadozok, de még mindig komoly fájdalmaim vannak. Az orvos azért megnyugtatott, a profi sportolói karrieremet nem veszélyezteti, hogy szétrobbant bennem egy ciszta, de most pihennem kell. Akárhogy is számolom, ez már a nyolcadik műtétem volt. Csak a térdemet operálták ötször, aztán volt egy mandulaműtétem, majd a vakbelemmel voltak gondok, most meg ez történt. Természetesen a családom és a barátaim támogatnak, de ez most egy nehéz időszak” – mondta a Borsnak Iza, aki nemrég vesztette el imádott nagymamáját. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top