nlc.hu
Sztárok

Ekkora vagyont hagyott hátra Tina Turner

Kiderült, mekkora vagyont hagyott hátra Tina Turner

Öt évtizedes karrier, megannyi siker. Ezt hagyja maga után Tina Turner.

Ahogy azt az nlc is megírta, 83 éves korában,  hosszú betegség után 83 éves korában elhunyt Tina Turner. A legendás rock ‘n’ roll énekesnő  öt évtizeden keresztül volt aktív a színpadon. 

Tina Turner amerikai R&B és pop énekesnő fellép a színpadon a Poplar Creek Music Theaterben, Hoffman Estates, Illinois, 1987. szeptember 12-én.

Tina Turner amerikai R&B és pop énekesnő fellép a színpadon a Poplar Creek Music Theaterben, Hoffman Estates, Illinois, 1987. szeptember 12-én. (Fotó: Paul Natkin/Getty Images)

A Blikk azt írja a DailyMail értesülései nyomán, hogy Tina Turner debütálása óta nagyjából 250 millió dolláros vagyonra tett szert.

A cikk szerint az énekesnő világszerte több mint 100 millió lemezt adott el, ráadásul fényes zenei karrierje mellett többször feltűnt a filmvásznon is: szerepelt a Tommy című 1975-ös musicalben, a Mad Max 3. részében, valamint az 1993-as Az utolsó akcióhős című vígjátékban is. Alig két évvel ezelőtt eladta 50 millió dollárért saját képmás jogait, valamint férjével közösen több ingatlannal is rendelkeztek, köztük Svájcban is, ahol Tina Turner meghalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top