nlc.hu
Sztárok

Gálvölgyi János-interjú a Heti Naplóban

Először adott interjút a kórházból kiengedett Gálvölgyi János

A színész nagyon hálás, hogy ennyien támogatták.

Telefonon jelentkezett be az ATV stúdiójába Gálvölgyi János. A 75 éves színész a Heti Napló című műsorban mondta el, hogy érzi most magát.

Gálvölgyi János,

Gálvölgyi János a Keresztanyu című sorozatban – Fotó: Sajtóklub

Mint az atv.hu írja, a Gálvölgyi megköszönte a sok érdeklődést és támogatást. Elmondása szerint nincs annyi köszönet, amennyi szeretetet kapott mind kórházi tartózkodása, mind születésnapja kapcsán. Elárulta, fizikailag jól van, a hangja nem az igazi, de reméli, pár napon belül az is rendben lesz.

A “mentős történetről” – azaz, hogy csak 41 perccel az első hívás után indítottak hozzá esetkocsit – nem kérdezték, de hangsúlyozta, nem is tudna beszélni, mivel nem volt olyan állapotban.

Mint arról korábban beszámoltunk, hónapokig tartó felépülés vár Gálvölgyi Jánosra, aki jelenleg csak a pihenésre koncentrál. Ha minden jól alakul, akkor esetleg az év végén visszatérhet a színpadra a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, aki tüdő- és szívelégtelenség miatt került kórházba május 10-én.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top