nlc.hu
Sztárok

Karácsony Gergely közös fotót posztolt Gálvölgyi Jánossal

Karácsony Gergely is meglátogatta születésnapja alkalmából Gálvölgyi Jánost

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész május 26-án ünnepelte a születésnapját, mely alkalmából Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely meglátogatta őt az otthonában.

Gálvölgyi János május 10-én súlyos állapotban az intenzív osztályra került. A 75 éves színművésznek légzési nehézségei voltak, a mentő helyett pedig a lányai szállították kórházba. Ennek oka az volt, hogy a mentésirányító nem ítélte életveszélyesnek a helyzetet, így a bejelentés után fél órával sem érkezett meg a segítség. Gálvölgyi Jánost azóta már hazaengedték, és az otthonában lábadozik. 

Gálvölgyi János

Gálvölgyi János (Fotó: Olajos Piroska)

A színművész május 26-án ünnepelte a születésnapját, a nagy nap alkalmából pedig Karácsony Gergely is meglátogatta, hogy felköszöntse, melyet egy Facebook-bejegyzésben is megosztott. 

Megtiszteltetés volt, hogy személyesen is felköszönthettem születésnapja alkalmából a csodálatos Gálvölgyi Jánost. És öröm volt látni, hogy jól van

– tette hozzá a polgármester.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top