nlc.hu
Sztárok

Bíró Ica 66 éves lettt

66 éves lett Bíró Ica: „Tőlem ne várja el senki, hogy nénis legyek”

Azt is elárulta, mivel tartja ilyen fitten magát.

Bíró Ica mögött nehéz időszak áll, négy éve az egész sajtót bejárta a hír, hogy kilakoltatták a házából. Az egykori modell svájci frank alapú hitelt vett fel, amelyre a XII. kerületi ingatlanja volt a fedezet. A törlesztőrészletek azonban a háromszorosára emelkedtek, amit már nem tudott fizetni. A házát és a lakását is elárverezték. A Metal Lady viszont nem adta fel és még februárban is azt mondta, küzd azért, hogy akik ezt tették vele, ne ússzák meg szárazon. 

Bíró Ica

Bíró Ica a Reggeliben

Május 30-án betöltötte 66. életévét Ica, és úgy tűnik, rajta sem az idő, sem a megpróbáltatások nem fognak, ugyanis jó pár évet letagadhatna. 

A Reggeli vendégeként elmondta, nem érzi magát annyinak, amennyi. „Mostanában inkább azt mondom, hogy kétszer a krisztusi kor… Nem várom el magamtól azt, ami régen berögződött, hogy a hatvan és plusz… Nem ez egy program. Tőlem ne várja el senki, hogy nénis legyek, mert én másképp élem meg a kort” – magyarázta a Metal Lady.

Ica elmesélte, hogy az elmúlt időszakban újra vannak fellépései, amiket nagyon élvez, folyamatosan edz és órákat is tart, úgy véli, ez a fiatalság elixírje. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top