nlc.hu
Sztárok

Riporterként dolgozik Bíró Ica

„Úgy érzem, az elmúlt évek pokla után eljött az én időm” – nyugdíjasként is több vasat tart a tűzben Bíró Ica

Amellett, hogy riporterként dolgozik, koncerteket is ad, illetve a könyvírással is kacérkodik.

Ugyan az énekesnő nyugdíjas lett, nem pihenéssel tölti az idejét, mint a Blikknek elmondta, nemrég a Buda Környéki Televíziónál kezdett el dolgozni riporterként.

„Szeretem ezt a munkát, mert annak ellenére, hogy sok a feladat, mivel Buda környékén dolgozom, észszerűen be tudom osztani a napjaimat, jut időm mindenre. Az pedig komoly segítség számomra, hogy az elmúlt évtizedekben a médiában szerepelve megismerhettem, hogyan zajlanak az ilyen folyamatok, így könnyen beleszoktam az új feladatkörömbe. Sokat tájékozódom, igyekszem kitapasztalni, hogy mi érdekli az embereket, hogy minél tartalmasabb riportokat készíthessek” – nyilatkozta. 

Bíró Ica

Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

Bíró Ica riporteri munkája mellett könyvírással is foglalkozik, szeretné újból, bővített formában kiadni A megújulás titkai című kötetét, ami eredetileg 2005-ben jelent meg. Emellett pedig egy új könyvvel is készül, illetve elkezdett koncertezni a Stress együttessel, május 23-án lesz a következő fellépésük. 

„Bízom a legjobbakban, úgy érzem, az elmúlt évek pokla után 2023-ban eljött az én időm; eddig csak jó dolgok történtek velem, és remélem, ez így is marad” – tette hozzá, és reménykedik abban, hogy elveszített ingatlanjai ügyében is pozitív fejlemények történnek majd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top