nlc.hu
Sztárok

Kevesli a nyugdíját Bíró Ica

Kevesli a nyugdíját Bíró Ica: elárulta, mennyi pénzt kap

Nehéz helyzetbe került, de munkával próbál kilábalni belőle.

Nehéz évek vannak Bíró Ica mögött, akinek még 2017-ben adódtak lakhatási problémái az egekbe szökő devizahitele miatt. Több ingatlanjától is kénytelen volt megválni, pár hete pedig arról számolt be, hogy a megélhetése is veszélybe került, így „akár bolti eladónak is elmenne”.

Bíró Ica

Fotó: TV2

„Bementem személyesen érdeklődni a lehetőségekről. (…) Egyelőre tájékozódom, (…) nincs szégyellnivalóm, ha civil munkát vállalok. (…) A kétkezi munkától sem riadok vissza. Most felmérem a számomra legmegfelelőbb lehetőségeket. A túlélésem utolsó fázisában vagyok és a jövőm biztosítása miatt kénytelen vagyok újra kezdeni sok mindent” – mondta korábban a Metal Lady, aki állítása szerint sok mindenhez ért.

Bíró Ica egy hónappal ezelőtt töltötte be a 65-öt: a Blikknek elárulta, hogy mindössze 89 ezer forint nyugdíjat kap, ami mellett kénytelen volt munkát is keresni. Mint kiderült, két helyen dolgozik. „Az egyik egy butik, ahol eladó és amolyan tanácsadó vagyok. Szeretem, mert amikor a Metál Lady Butikomat működtettem, rengeteg nőnek segíthettem. Most ugyan nem a saját üzletemben állok a pult mögött, de ugyanúgy szeretettel csinálom” – árulta el. 

A másik civil állásom gyönyörű helyen van, a Teleki-Wattay-kastélyban, ahol heti több alkalommal vállalok 24 órás recepciós szolgálatot. Gyönyörű a hely, ahová a kutyusaimat is vihetem. Korábban dolgoztam már őrző-védő szolgálatban is, nem ismeretlen a 24 órás beosztás, de ez azért sokkal kellemesebb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top