nlc.hu
Sztárok

Bíró Ica nehezen boldogul

Bíró Icának 103 ezer forint a nyugdíja, segélyt is kap

Az énekesnő nehéz éveken van túl: kilakoltatták, és ha a családja nem segíti, az utcára került volna.

A nemrég 66. életévét betöltő Bíró Icát 2019-ben lakoltatták ki budai otthonából. Sokat küzdött érte, hogy el tudja tartani magát. Mivel a fellépésekből származó pénz nem volt elegendő, így biztonsági őrként vállalt munkát. Mint mondja, muszáj volt elmenni dolgozni, hiszen a nyugdíja semmire nem lett volna elegendő.

Bíró Ica

Bíró Ica (Fotó: Birton Szabolcs)

„Időközben nyugdíjas is lettem, 103 ezer forint a nyugdíjam, nem túl sok, de nem panaszkodom. Kapok segélyt az önkormányzattól, a rezsiben is segítenek, sőt télen, miután kandallóban fűtöttem, kaptam tűzifát” – mesélte Ica , majd hozzátette: „Más világ, amiben most élek, össze nem lehet hasonlítani a korábbi életemmel, de megmondom őszintén, nagyon remélem, hamarosan fordul majd. Azzal nyugtatom magam, hogy mindent el lehet venni tőlem, de a tisztességemet és a becsületemet nem. Én magam adtam el az utolsó ingatlanom, hogy kifizethessem a bírósági perek illetékét, a baráti és családi kölcsönöket” nyilatkozta a Story magazinnak az énekesnő, akit édesanyja is kisegített, de már visszafizette neki a pénzt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top