nlc.hu
Sztárok

Az összes koncertjét lemondta Dolly

Dolly az összes koncertjét lemondta a napokban kirobbant botrány miatt

A napokban kirobbant botrány miatt az állatvédők tiltakoztak Dolly fellépése ellen a kápolnai falunapokon. Az énekesnő az összes koncertjét lemondta addig, amíg nem tisztázódik a neve.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az énekesnő, Dolly drámai bejelentést tett, miszerint visszavonul és abbahagyja a szakmát, ennek ellenére azt ígérte, hogy nem fog eltűnni teljesen és a rajongói tudnak majd találkozni vele – írta meg a Blikk.

Dolly

Dolly RTL Klub Reggelijében (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

A napokban kirobbant botrány azonban teljesen felülírta az énekesnő számításait, amikor kiderült, hogy a menedzsere gyomorforgató körülmények között tartotta a kutyákat. Dolly a kápolnai falunapokon adott volna koncertet, azonban az állatvédők azt követelték a rendezvényszervezőktől, hogy ne engedjék fellépni az énekesnőt.

A petíció ellenére az önkormányzat már nem tudta volna lemondani a fellépést az idő közelsége miatt, hiszen ez jelentős összegbe került volna. Berecz Kálmán, Kápolna polgármestere elárulta, hogy felvették a kapcsolatot a művésznővel és abban állapodtak meg, hogy lemondja a fellépését, továbbá az énekesnő közölte, hogy addig nem vállal újabb fellépést, ameddig nem tisztázódik a neve. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top