nlc.hu
Sztárok

Dolly bojkottjára szólítanak fel az állatvédők

Tiltakoznak az állatvédők Dolly fellépése ellen

Állatkínzási botrányba keveredett az énekesnő.

Dolly kápolnai falunapi fellépése ellen tiltakoznak az állatvédők – számolt be a heol.hu. Azt követelik Kápolna polgármesterétől, hogy vonja vissza a falunapra szóló meghívást, és törölje az állatkínzási botrányba keveredett énekesnőt a programból.

Dolly

Petíciót írtak alá az állatvédők Dolly fellépése ellen – Fotó: MTI/Kovács Tamás

Elvárjuk Kápolna polgármesterétől, hogy ne fizessen közpénzt és ne vállaljon közösséget egy olyan énekessel, aki minden bizonnyal tudott, vélhetően elősegített, és eltitkolt egy brutális horror tanyára emlékeztető szaporító telep működéséről, amelyből vélhetően folyamatos anyagi haszna volt” – nyilatkozta Kapin Ricsi, a Szurkolók az állatokért mozgalom vezetője. Véleménye szerint botrányos lenne, ha pont egy olyan faluban lépne fel az énekesnő, ahol 10 éve működik egy állatvédő szervezet.

Az állatvédők nemcsak Kápolna polgármesterét szólítják fel Dolly bojkottjára, hanem minden olyan koncertrendezőt, aki fontosnak tartja az állatvédelmet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top