nlc.hu
Sztárok

A Dolly-botrány újabb fejleményei

Dolly-botrány: az énekesnő és a menedzsere, Rita össze akartak költözni – közösen tervezték a jövőjüket

Kitálalt az énekesnő menedzsere.

A gyöngyösi állatkínzási ügyben egymásra mutogat Dolly és a telep tulajdonosa, az énekesnő menedzsere, P. Rita, aki fel is jelentette Dollyt. A Story magazin utánajárt, milyen kapcsolat fűzte őket egymáshoz. Mint kiderült, a két hölgy össze akart költözni. Sokkal több volt ez, mint munkakapcsolat, közösen tervezték ugyanis  a jövőjüket. Egy éve azonban megromlott a viszonyuk. Jóval az állatkínzási botrány kirobbanása előtt.

Dolly

Rita beperelte a volt munkaadóját, Dollyt – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Dolly mindig azt mondta, hogy én és a szüleim vagyunk a családja, és így is viselkedett. Nálunk töltötte az ünnepeket, édesanyám és én is sokszor főztünk neki, (…) napi több órát telefonáltunk. (…) Olyan volt, mint ha az anyám lett volna” – mesélte a sztármagazinnak Rita, aki rajongóból először jóbarát lett, később menedzser, majd Dolly örököse. Elmondása szerint nagy terveik voltak együtt: össze akartak költözni egy házban, ahol együtt élhettek volna, és a kutyáknak is megfelelő körülményei lettek volna a birtokon. „Tavaly végre úgy tűnt, el tudunk költözni a kutyákkal. Dolly le is foglalózott egy házat magunknak, de végül meggondolta magát. (…) Ekkor romlott meg a kapcsolatunk igazán. Nem érdekelte, mi lesz az állatokkal, velem” – árulta el P. Rita, aki azt állítja, menedzserként ingyen dolgozott Dollynak.

Dolly

Rita beperelte a volt munkaadóját, Dollyt – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Amikor kedve volt, adott pénzt a cég költségeire, például nyomtató vásárlására, műszaki termékekre, bérleti díjra, tápra a kutyáknak. Ebből minimális összeg maradt, általában annyi, hogy ki tudjam fizetni a rezsit” – panaszkodott Rita. A köztük lévő egykori bizalmi viszony már a múlté, Dolly ugyanis hetekkel ezelőtt minden kapcsolatot megszakított Ritával, és ő sem kíváncsi az énekesnőre: „Várom, hogy mennyire perel, mert nem fogtam be a szám”.

Az exmenedzser úgy sejti, már nem ő Dolly örököse: „Biztosra veszem, hogy a botrány első napjaiban átíratta a végrendeletét, amiben kedvezményezettnek már mást jelölhetett meg. Ugyanis akire épp támaszkodik, azt maga mellé köti”.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top