nlc.hu
Sztárok

Rossz állapotban vannak a kimentett kutyák

Borzasztó állapotban vannak a Dolly menedzserének horrortelepéről mentett kutyák

A Dolly menedzsere által üzemeltetett illegális szaporítótelepről kimentett kutyákat nyolc különböző alapítványnál helyezték el és folyamatosan kapják az állatorvosi kezeléseket.

Ahogyan arról már korábban mi is beszámoltunk, Dolly menedzsere illegális szaporítótelepet üzemeltetett, ahol szörnyű körülmények között tartotta a kutyákat. Az énekesnő neve is felmerült az állatkínzási botrány kapcsán, ami később csak egyre kuszább lett, azonban Dolly reagált a vádakra és azt állítja, hogy nincs köze a történtekhez, kilenc kutyát ki is mentett.  

Az énekesnő lemondó nyilatkozatot tett, amivel átruházta az állatok tulajdonjogát, így megkezdhették a kutyák mentését – írja a Blikk

Dolly

Dolly egy 2020-as tévéműsor vendégeként (Totó: MTVA / Zih Zsolt)

Németh Edina, az Állatmentő Szolgálat Alapítványának munkatársa elárulta a Blikknek, hogy a kutyák folyamatosan kapják az állatorvosi kezeléseket, illetve vannak olyan állatok, amelyek már átestek egy műtéten, de akadnak olyanok is, amelyekre még vár a beavatkozás. 

 Az egyik kutyusnak például a szeme volt menthetetlen, míg egy másiknak a lábát kellett amputálni. Folyik az állatok lelki rehabilitációja is, s mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezek a kutyusok méltóságteljesen élhessenek tovább

– mondta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top