nlc.hu
Sztárok

Dolly reagált az állatkínzási ügyre

Dolly reagált a botrányra: „Meghurcolták a nevemet és a becsületemet”

Az énekesnő teljesen elhatárolódik a menedzserétől.

Ahogy korábban megírtuk, kiderült, hogy az énekesnő menedzsere, Pál Rita borzalmas körülmények között tartott kutyákat Gyöngyösön, amelyek közül több Dollyé volt. A Hungária és a Dolly Roll egykori énekesnőjére népharag zúdult, pedig mint mondja, semmit sem tudott a szörnyű helyzetről. A híresség a következő közleményt juttatta el a Blikknek.

Dolly

Dolly (Fotó: Nagy Zoltán)

„Meghurcolták nevemet és a becsületemet. Az elmúlt időszakban megjelent sajtóközleményeket nagy megdöbbenéssel és még nagyobb fájdalommal hallottam. 74 évem alatt mindig is elkötelezett voltam az állatok iránt. Az elmúlt években számtalan olyan jótékonysági rendezvényen is felléptem, melyekből származó bevételt állatok megmentésére, állatvédő szervezetek, menhelyek támogatására fordítottak. Sem a nevem alatt bejegyzett kennelről, sem az ott tapasztalt áldatlan állapotokról nem volt tudomásom, így amikor ezekkel szembesültem, menedzseremmel a kapcsolatot megszakítottam. Emiatt valamennyi rám vonatkozó valótlan állítást visszautasítok és minden lehetséges jogi eszközzel fel kívánok lépni személyemet átíró, nevemet megtépázó közléssel szemben” – írta Dolly.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top