nlc.hu
Sztárok

Dolly-botrány: megszólalt az énekesnő

Dolly: „Bemocskolták a nevemet” – először szólalt meg az énekesnő az állatkínzási ügyben

Az énekesnő minden jogi lépést meg fog tenni a rágalmazások miatt.

Dolly – akit azzal gyanúsítanak, hogy ő a felelőse annak a gyomorforgató helyzetnek, ami a gyöngyösi szaporítótelepen zajlott – eddig nem szólalt meg az állatkínzási botrányban. Most viszont exkluzív interjút adott a Tények Plusznak.

Dolly

Dolly állítja: nem tudott a telepen zajló borzalmas dolgokról – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

“Botrányos rágalom” – ezt mondja az énekesnő azokról a vádakról, amiket a volt menedzsere állít róla. Egykori kollégája szerint azonban a telep az énekesnő nélkül nem működhetett volna. Rita szerint Dolly anyagi haszon érdekében szaporítás céljával vitt hozzá kutyákat éveken keresztül. 

Fogalmam nem volt arról, hogy ott milyen állapotok uralkodnak. Akkor lett erről fogalmam, amikor megláttam az első cikkeket és a hozzátartozó fényképeket. És akkor én is leültem és azt hittem, hogy nem jól látok. (…) Most volt elég, tulajdonképpen most azért beszélek. Mert most lett az, amikor már átlépett ez az egész történet egy bizonyos határt. (…) Azt gondolom, hogy nekem nem kell megvédeni magam, mert nincs miért” – nyilatkozta Dolly, aki azt is megindokolta, hogy miért vitt el 10 állatot a telepről egy hónappal ezelőtt. 

Felhívott a Rita és parancsoló üzemmódban azt mondta, hogy <<Most azonnal beülsz a kocsiba, lejössz ide és elviszel innen néhány kutyát, mert itt van mindenféle szervezet és el fogják vinni az összes kutyámat!>> Mondom, én is megdöbbentem, és azon gondolkodtam, hogy most mit csináljak? Mert ugye még mindig az volt bennem, hogy segíteni kell a Ritának, hogy ne vigyék el tőle a kutyáit. És fogalmam nem volt arról, hogy milyen látványban lesz részem” – jelentette ki az énekesnő, aki azt állítja: nem tudott arról, hogy Rita ilyen körülmények között tartotta a kutyákat. Pláne azt a vádat utasítja vissza, hogy szaporítani vitt oda állatokat.

Dolly állítja, nem tudta, hogy ekkora a baj. Mint mondja, ha csak sejtette volna, hogy exmenedzsere milyen állapotban tartja a kutyáit a gyöngyösi házban, akkor beavatkozott volna. Szerinte Ritának segítséget kellett volna kérnie, és nem csupán hagyni, hogy így elfajuljanak a dolgok. 

Ritát, aki közel 15 évig volt az énekesnő menedzsere 27 millió forintra bírságolták állatkínzás miatt. Ez ellen közigazgatási perre készül és egykori munkaadóját, Dolly-t is feljelentette, mert álláspontja szerint az énekesnő kényszerítette borzalmas tetteire.

Dolly erre így reagált: “Nem vagyok semmiért hibás, tiszta vagyok. Azt gondolom, hogy az igazság azért igazság, mert ki fog derülni. Mert az igazság mindig kiderül. És remélem, hogy az is kiderül, hogy mi volt ez az egész indíttatás, amiért ez az egész botrányos rágalomhadjárat én felém elindult. (…) Sejtem, hogy körülbelül mi lehet az ő indíttatása, de jelen pillanatban erről még nem kívánok nyilatkozni.

Az énekesnő azt mondja: minden jogi lépést meg fognak tenni rágalmazás miatt: büntető és személyiségi jogi perre készülnek.

Dolly úgy érzi, bemocskolták a nevét. Azt mondja, volt menedzsere hazudik. Belátja, naiv volt, de azokról a borzalmas dolgokról, amikre most fény derült, soha nem tudott. “Én tiszta vagyok, és ebben az ügyben nem tudok mást mondani, csak ennyit” – szögezte le az interjúban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top