nlc.hu
Sztárok

Fordulat a Dolly-ügyben

Állatkínzási ügy: súlyos vádakkal illeti Dollyt a menedzsere

Váratlan fordulat a gyöngyösi szaporítótelep ügyében.

Mint arról korábban beszámoltunk, borzalmas állapotban lévő állatokat találtak Dolly egykori menedzserének, P. Ritának a gyöngyösi ebtelepén. Az énekesnő akkor azt nyilatkozta, hogy nem volt tudomása arról, milyen körülmények között tartják ott a kutyákat. P. Rita jogi képviselője most azonban azt nyilatkozta a Blikknek, hogy szerinte Dolly igenis ismerte az ebtelep állapotát, ráadásul perre készül az énekesnő ellen az exmenedzsere, akire 27 millió forintos állatvédelmi bírságot szabtak ki.

Dolly

Pert indít Dolly ellen az állatkínzással vádolt exmenedzsere – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„A művésznő 5 évvel ezelőtt általános örökösének jelölte meg az ügyfelemet, aki 2017 óta állt folyamatos munkaviszonyban Dolly cégénél. Fizetést azonban nem kapott, így munkaügyi pert indítunk Dolly ellen, valamint feljelentést is tettünk. (…) Az ügyfelem elmondása alapján Dolly tudott arról, mi zajlott a telepen és köze is volt hozzá” – jelentette ki a bulvárlapnak dr. Király Martin.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top