nlc.hu
Sztárok

Szabó Franciska szakításának okai

Pokollá vált az exatlonos Szabó Franciska párkapcsolata: „Rájöttem, hogy egy szociopata drogossal élek”

Kénytelen volt elmenekülni az amerikai párjától.

Szabó Franciska úgy érezte, karrierje mellett végre a magánélete is helyre került Las Vegasban. Az egykori exatlonos boldogan tervezgette a jövőt a testépítő kedvesével, Dominikkal, ám pár hónap után kiderült számára, hogy egy pszichopata, drogokon élő férfival él együtt. Az excselgáncsbajnok a Borsnak vallott a fájdalmas szakításról és a mögötte álló kőkemény hónapokról.

Szabó Franciska

Szabó Franciska nagyon megjárta – Fotó: Sajtóklub

Elmondása szerint minden azután változott meg, miután összeköltöztek és otthagyták Las Vegast. „Egymás után derültek ki dolgok róla. (…) Az új helyen elég hamar rájöttem, hogy egy szociopata drogossal élek! Addig szépen eljátszotta a hősszerelmest, de ott már az is kiderült, hogy nekem anyagilag is nagyon sokba kerül ez a kapcsolat. (…) Jelenleg 30 ezer dollár mínuszban vagyok” – panaszolta a bulvárlapnak a pankrátorként dolgozó Szabó Franciska.

Mint mondja, kiderült a párjáról, hogy már korábban is voltak drogproblémái, csak erről nem beszélt neki. „Találtam otthon tudatmódosító szereket, amiket azért használt, hogy feldobódjon. Végül elmenekültem ebből az egészből, otthagytam” – árulta el az exatlonos, aki egyelőre nem kér a férfiakból. „Most jó darabig biztos nem lesz férfi az életemben, eddig mind csak kihasznált” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top