nlc.hu
Sztárok

Zalatnay Cini szerint túl nagyok lesznek Molnár Anikó implantátumai

„Fájni fog a háta” – Zalatnay Sarolta szerint túl nagyok lesznek Molnár Anikó implantátumai

Az énekesnő tapasztalatból beszél.
Zalatnay Sarolta

Ahogy arról mi is írtunk, nagyobbakra cseréli megereszkedett kebleit Molnár Anikó: a nemrég OnlyFans oldalt indító celeb 650 köbcentis mellimplantátumok mellett tette le a voksát.

Zalatnay Sarolta a kétezres évek elején az elsők között volt az országban, aki 570 köbcentis mellimplantátumokat kapott, de néhány éven belül le is cseréltette őket, mert hátfájást okoztak. Az énekesnő a Ripostnak számolt be a tapasztalatairól.

„Annak idején én is úgy éreztem, hogy nagy méretű implantátumot szeretnék, mert azt láttam esztétikusnak, és bár jó ideig valóban jól is funkcionált, mi több baromi jól nézett ki, de egy ponton túl teherré vált, pont a mérete miatt” – kezdte.

Cini úgy gondolja, hogy Molnár Anikónak is hasonló problémái lesznek.

Egy ekkora implantátumnál egész egyszerűen elkerülhetetlen, hogy az idő múlásával ne okozzon hátfájást a viselőjének. Végül én is az eltávolítása, illetve a kisebbre cserélése mellett döntöttem. Biztos vagyok abban, hogy Anikó is így dönt majd később

– mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top