nlc.hu
Sztárok

Egyszer az Egyesült Államokban fegyvert fogtak Polgár Árpádra

„Azt hittem, hogy ezek az utolsó perceim” – az Egyesült Államokban fegyvert fogtak Polgár Árpádra

Csak egy meghirdetett autót szeretett volna megnézni, és ennek majdnem rossz vége lett.

Polgár Árpád a Youtube-csatornáján megosztott egy történetet arról, hogyan fogtak rá fegyvert, amikor egy Rolls-Royce-t akart vásárolni az Egyesült Államokban. 

„Találtunk egy hirdetést, hogy tőlünk nem messze árulnak egy nagyon szép, keveset futott Rolls-Royce-t. Egyik barátommal azonnal átmentünk megnézni. Amikor megérkeztünk, kopogtunk, de nem nyitott ajtót senki. Egyszer csak kinyitja egy idősebb úr és golyószóróval a kezében kijön az ajtó elé” – idézte fel a nem éppen kedves fogadtatást.  

Polgár Tünde és Polgár Árpád

Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

Miután közülték vele, hogy az autót szeretnék megvásárolni, és igen, komolyan gondolják, férfi bevitte őket a garázsba, bezárta az ajtót, majd követelni kezdte a pénzt. „Nagyon megijedtem, hiszen azt hittem, hogy ezek az utolsó perceim az életben. Ez most elveszi tőlem a pénzt és elás bennünket valahova” – emlékszik vissza Polgár Árpád, aki úgy látta, jobb, ha engedelmeskedik, hiszen a férfi folyamatosan a kezében tartotta a géppuskát és az ujja a ravaszon volt.

A történet szerencsésen zárult, sikerült megállapodni az autó tulajdonosával, írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top