nlc.hu
Sztárok

A Cannes-i Filmfesztivál legbevállalósabb ruhái

Belepirulós, alig takaró szettek a cannes-i filmfesztivál elmúlt 30 évéből

Európa egyik legelitebb filmfesztiválja a cannes-i, az évtizedek során mégis volt néhány rendkívül merész választás a vörös szőnyeges lépcsőn.
Kendall Jenner és Bella Hadid Cannes-ban

Május végén ismét megrendezésre került a cannes-i filmfesztivál, ami az egyik legelitebb (és mondjuk ki: gyakran leginkább sznob) filmes rendezvény. Ez érvényes mind a filmválogatásra – idén mondjuk szélesítették a horizontot, így megfért egymás mellett Martin Scorsese új alkotása, az új Indiana Jones és Az idol című HBO-s sorozat is –, és a dress code-ra, amit elsősorban a sztároktól várnak el. Persze, ha vendégként érkezel egy-egy premierre, amin az alkotók is részt vesznek, téged sem fognak beengedni egy egyszerű farmer-pólóban, de a világ szeme akkor sem rajtad lesz. Hanem a vörös szőnyeggel borított lépcsőn felvonuló hírességeken.

Ők azok, akik gyönyörűen kiöltöznek, esetleg állást foglalnak a divat nyelvén (emlékszel, amikor Kristen Stewart lekapta a magas sarkúját?). Utóbbi kategóriát erősítheti – gyakran nagy jóindulattal – a merész, arcpirítóan bevállalós ruhaválasztások is. A fesztivált 1946 óta rendezik meg, ez idő alatt pedig bőven volt lehetőség arra, hogy zavarba ejtő ruhakölteményekben mutassák meg magukat a Croisette-en a hírességek. Bár tény, hogy inkább az elmúlt 30 évben kezdtek egyre gyakoribbá válni az ilyen húzások. Éppen ezért most ebből az időszakból hoztunk neked az alábbi galériában egy válogatást.

Cicciolina
Megnézem
Összes kép (11)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top