nlc.hu
Sztárok

Dobó Kata új szakmát tanul

Így fest a zuhany alatt Dobó Kata, aki belevágott egy coach képzésbe

A színésznő több projekten is dolgozik az elmúlt időszakban.

Dobó Katát hatalmas megtiszteltetés érte: 2023-ban a Magyar Mozgókép Díjakat odaítélő zsűri tagja lett. A hírességnek már-már missziója, hogy a szakmán belül és az életben is a nők tiszteljék és támogassák egymást. „Szerencsére Magyarországon évről-évre kifejezetten bátor és remek alkotások készülnek, tehetséges művészeink vannak. Végre elindultunk egy olyan úton, ami üdvözlendő: a fantasztikus színésznőkön túl egyre több nagyon erős női rendező és producer van a szakmában.” Ám nem ez az egyetlen új fejlemény az életében.

Dobó Kata nemrég belevágott egy coach képzésbe, ugyanis nagyon érdeklik az emberi viselkedés mozgatórugói. Az irigységről és az elnyomásról például nagyon határozott a véleménye: „Ahelyett, hogy irigykednénk egymásra, amitől, megjegyzem, soha nem lesz jobb a mi életünk, és rosszabb az övék, emelnünk kellene a másikat. Az életünk akkor lesz jobb, ha teszünk érte. Nem tudok azonosulni azzal, akit az egója folyton arra sarkall, hogy elnyomjon másokat, nem pedig magára koncentrálva a legjobb legyen valamiben” – nyilatkozta az InStyle magazinnak.

Dobó Kata

Dobó Kata (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top