nlc.hu
Sztárok

Brunner Márta 52 éves lett

52 éves lett Brunner Márta, friss fotón a Mindent vagy semmit! műsorvezetője

Brunner Márta ’90-es évek egyik kedvelt műsorvezetője volt, mára azonban nem a tévézés tölti ki a mindennapjait. Nézd meg, hogyan fest a szülinapos híresség!
Brunner Márta

Brunner Mártát a legtöbben a Mindent vagy semmit! háziasszonyaként ismerjük. Vágó István oldalán üde színfoltja volt a televíziós vetélkedőnek, azonban nem műsorvezetőnek készült, hanem színésznőnek. 1992-ben fel is vették a Színművészeti Főiskolára, ahol Kerényi Imre volt az osztályfőnöke. Itt végül mindössze egyetlen évet húzott le, majd Gór Nagy Máriánál folytatta a színészmesterség elsajátítását.

Brunner mindig is sokoldalú volt, az évek során nemcsak műsort vezetett, de színpadi szerepekben is bizonyított. 1998-ban még saját szólóalbumot is kiadott, Vedd fel a party ritmusát címmel. Mára azonban nagyon fordult vele a világ, a sztár – aki ma ünnepli 52. születésnapját – férjével egy lovardát vezet, amiről Palik Lászlónak a Palikék világa című műsorában így mesélt:

„Egy színésznő nem érzi azt, hogy eltűnt, mert mondjuk aktívan szerepel színházakban, ahol átlagosan ugyan csak néhány száz ember látja, de folyamatosan találkozik a közönséggel. A tévé képernyője nagyobb nyilvánosságot jelent, de onnan már rég eltűntem. Az Újszínházban játszom idestova tíz éve, de régóta kettős életet élek, van egy kis lovardánk, lovakkal, lovasokkal, gyerekekkel, és lovastáborokkal Sóskúton. A színház és a lovak világában próbálom keresni az egyensúlyt, hogy mindenhol eleget tegyek és eleget legyek.”

Nézd meg, mennyit változott a színésznő a kezdetek óta!

Brunner Márta és Vágó István
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top