nlc.hu
Sztárok

Barátai titokban búcsúztatták el Vágó Istvánt

Közel száz barátja titokban búcsúztatta el Vágó Istvánt

A nyilvános búcsúztató ma lesz, de kedd délután a család és a barátok már szűkebb körben elbúcsúztak a műsorvezetőtől. Vágó István fia, Péter elmesélte, milyen volt az esemény.

Temetés úgy fest, hogy nem lesz, ennek okairól a család továbbra sem nyilatkozott, de aki akar, az ma délután 17 órakor a Demokratikus Koalíció szervezésében részt vehet a nyilvános búcsúztatón. A család és a barátok kedd délután már megtették ezt, és elbúcsúztak Vágó Istvántól.

Vágó István

Vágó Istvánt a barátai titokban már elbúcsúztatták (Fotó: Sárközy Marianna/Fotocentral)

Vágó Péter, a kvízprofesszor fia a Blikknek elmesélte, hogy bármerre nézett az eseményen, látta, hogy itt-ott kicsordult egy könnycsepp, máskor meg nevetve idéztek fel az emberek az édesapjáról egy-egy kedves emléket. A búcsúztatóra Gerendás Péter egy Vágó Istvánnak írt dallal készült. Közel száz ember jött el, ami nagyon jólesett a családnak:

Anyunak különösen nagy segítség, hogy ott vannak mellette, hiszen elvesztette a társát, akivel 44 évig élt együtt. Igaz, szinte időnk sem volt még gyászolni, mert rengeteg ügyet kell ilyenkor elintézni, a hagyatékkal, a búcsúztatóval kapcsolatban. Büszke vagyok anyura, mert nagyon erős, de azért vannak nagyon nehéz pillanatok.

Vágó Péter nehezen éli meg, hogy 43 évesen lett félig árva, ami akkor is fáj neki, ha tudja, hogy ő már felnőtt, ráadásul maga is édesapa.

Azt hiszem akkor növünk fel igazán, amikor elveszítjük a szüleinket, vagy egyiküket. Velük egy veszítjük el a gyermeki énünket

– mondta a lapnak. Péter a hatéves kisfiának is elmondta, hogy meghalt a nagypapája, bár a kvízprofesszor unokája egyelőre nem teljesen érti, hogy ez mit jelent.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top