nlc.hu
Sztárok

Bódi Sylvi veszélyes élményei

Bódi Sylvi a szörfözésről: „Elájultam, vizet hánytam, egy órára kimaradt az emlékezetem”

A modellt két dolog vette rá a hullámlovaglásra: egy jóképű férfi szörfös, illetve, hogy legyőzze a fulladástól való félelmét.

Bódi Sylvi 15 évvel ezelőtt ezelőtt járt először Balin, ahol szinte azonnal beleszeretett a szörfözésbe. Mint mondja, ez a sport sokat segített neki abban, hogy legyőzze a félelmeit.

 „Azt vettem észre huszonéves koromban, hogy van egy pár félelmem. Az egyik a tériszony volt, a magasságtól való félelem. Ezt úgy győztem le, hogy elkezdtem bungee jumpingolni, ejtőernyőzni és szembenézni ezzel a félelemmel. A másik pedig a fulladástól való félelem volt. Átgondoltam, hol a legnagyobb az esélye, hogy ezt kipróbáljam. Gondolkodtam, hogy vagy búvárkodni kellene, vagy szörfözni. Akkor már wakeboardoztam, snowboardoztam, és ezért úgy gondoltam, a szörf közelebb áll hozzám” – nyilatkozta a Tények Pluszban Bódi Sylvi, majd felidézte, milyen veszélyes helyzetekbe került már szörfözés közben.

„Volt, hogy elájultam, vizet hánytam, egy órára kimaradt az emlékezetem, kimentettek, tehát volt minden. Viszont mindet túléltem! Rájöttem, hogy sokszor a félelmeink nem valósak, és hogy jó félelem nélkül élni. Amikor odamentem és azt gondoltam, hogy én majd tudom, beevezek és megmutatom. És akkor jön egy hullám, ami bedarál, odavág a korallzátonyhoz, majdnem belefulladsz. Akkor rájössz, hogy kisebb arccal, tisztelettel, nagyobb alázattal kell hozzáállnod.”

Bódi Sylvi

Bódi Sylvi (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top