nlc.hu
Sztárok

Így van most Gálvölgyi János

Gálvölgyi Jánosnak halálközeli élménye volt: „Gyönyörű emberek mentek vörös szőnyegen”

Megdöbbentő részleteket árult el a kórházban töltött heteiről.

Gálvölgyi János május 10-én került kórházba, miután egy rosszullét miatt azonnal orvosi ellátásra szorult. A színész már az otthonában lábadozik, állapotáról a Fókusznak nyilatkozott. Mint mondja, eleinte csak írásban tudott kommunikálni, és a hangja a lélegeztetőgép csöve miatt még mindig nem a régi. „Arra emlékszem, hogy amikor már magamnál voltam, automatikusan elkezdtem mondani a meglévő szerepeim szövegét, majd megállapítottam, hogy tudom. Akkor kezdtem megnyugodni.” A színésznek halálközeli élménye is volt az intenzíven, melyre így emlékszik:

„Gyönyörű emberek mentek vörös szőnyegen, én magam is mentem, mindenki köszönt és hajbókolt. Messze, a lépcső tetején állt egy gyönyörű nő fehér ruhában, arca nem volt, és integetett és mentem, hogy nekem oda kell menni hozzá. És akkor felébredtem. Olyan élmény volt, amit nem akar az ember megint átélni” – mesélte Gálvölgyi János, majd így folytatta.

„Amikor hazajöttem, azt mondtam: végre saját ágy, nincs infúzió, vérnyomásmérő, nincs rád kötve mindenféle, majd jaj, de jót fogok aludni. De nem. Nagyon rosszul aludtam, ha nem is rettegés, de félelem volt bennem, hogy mi van, ha holnap vagy ma éjjel ez megint megismétlődik. Annyiban megváltozik az ember élete – legalábbis az enyém –, hogy rá kellett jönnöm, nem olyan természetes, hogy az ember jól van.”

Gálvölgyi János

Gálvölgyi János (Fotó: RTL Fókusz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top