nlc.hu
Sztárok

Női rajongókat szállíthattak Till Lindemann számára

Azzal vádolják a Rammstein énekesét, hogy a koncert után női rajongókat szállítottak neki

Azzal gyanúsítják a Rammstein énekesét, hogy fiatal lányokat szállítottak neki, továbbá az egyik rajongó azt állítja, hogy a koncert utáni afterpartyn bedrogozták. A zenekar kivizsgálja az ügyet, de tagadják a vádakat.

Többen is azzal vádolják a Rammstein zenekar énekesét, Till Lindemannt, hogy a koncerteken rendszeresen szállítottak fiatal rajongólányokat a számára – írta meg a Telex

Az egyik rajongó azt állítja, hogy egy Rammstein-afterpartyn, amit a Vilnusban tartottak, be is drogozták. 

 

A botrány még azelőtt robbant ki, hogy a zenekar elkezdené a müncheni Olimpiai Stadionban megrendezett koncertsorozatát. A szervezők annyival reagáltak az esetre, hogy nem rendeznek több afterpartyt, továbbá kivezetik a nulladik soros szolgáltatást is. Hogy ez mit is jelent pontosan? A nulladik soros szolgáltatás lényege, hogy kizárólag nőket engednek be a színpadhoz legközelebbi sorba, illetve a zenekarral tarthatnak a hotelbe. 

A Rammstein énekese, Till Lindemann lángszórót lő a zenekar tagjára, Christian Lorenzre a színpadon, a "Mein Teil" című szám alatt

A Rammstein énekese, Till Lindemann lángszórót lő a zenekar tagjára, Christian Lorenzre a színpadon, a „Mein Teil” című szám alatt (Fotó: Malte Krudewig/Getty Images)

A zenekar kivizsgálja az ügyet, azonban azt tagadják, hogy bárkit is bedrogoztak volna a Vilnusban. A koncert előtt és után megrendezett bulik nem hivatalos Rammstein-rendezvények és Till Lindemannt leszámítva a zenekar többi tagja nem is vesz részt ezeken a bulikon.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top