nlc.hu
Sztárok

Szexuális visszaéléssel vádolták meg a Rammstein énekesét

Szexuális visszaéléssel vádolták meg a Rammstein énekesét, dobta őt a kiadója

A zenekar közleményében arra kéri a rajongókat, ne támadják azokat, akik megvádolták Till Lindemannt.

A Rammstein közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy énekesüket, Till Lindemannt szexuális zaklatással vádolták meg.

Néhány nappal ezelőtt egyik rajongójuk, Shelby Lynn számolt be arról, hogy egy vilniusi koncert után részt vett egy bulin, ahol Lindemann is ott volt. Állítása szerint valamit tettek az italába, ugyanis az este nagy részéről nincsenek emlékei, azt sem tudja, hogyan szerezte azokat a zúzódásokat, amiket másnap vett észre magán. 

Hozzátette, Lindemann ugyan szexuálisan közeledett hozzá, de ő visszautasította, ami az énekesnek nem annyira tetszett, de Lynn később később tisztázta, hogy nem történt szexuális erőszak, de miután megosztotta tapasztalatait, több nő is azt állította, hogy szexuális visszaélés áldozatai lettek.

Till Lindemann

Fotó: Eyepix / NurPhoto via AFP

A zenekar tagjai közleményükben azt írják, hogy a vádak mindenkit nagyon megviselnek, és rendkívül komolyan veszik azokat. Hozzátették, számukra nagyon fontos, hogy a rajongók a színpad előtt és mögött is biztonságban érezzék magukat.

Emellett arra kérnek mindenkit, hogy ne támadják azokat, akik megfogalmazták a vádakat, hiszen joguk van a dolgokat úgy látni, ahogyan, de ezzel együtt a zenekar tagjainak is joga van ahhoz, hogy ne ítéljék el őket előre.

A vádak után a Kiepenheuer & Witsch könyvkiadó mindenesetre azonnal megszakította az együttműködésüket az énekessel, illetve együttérzésükről és tiszteletükről biztosították az ügyben érintett nőket.

(via 444.hu/Lángoló)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top