nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta reagált a pletykákra

Horváth Gréta elárulta, összeházasodtak-e párjával: „Attól, mert volt egy válásom, hiszem, hogy ez tud működni”

Az influenszer továbbra is hisz a házasságban.

Horváth Gréta tavaly januárban mélypontra került, amikor férjével, Meggyes Dáviddal különváltak. A férfi már a szakítás előtt beleszeretett a Dancing with the Stars táncosába, Stana Alexandrába. Grétának időbe telt, míg begyógyította sebeit, amin az is segített, hogy igen hamar rátalált a szerelem, szeptemberben pedig az eljegyzés is megtörtént

Horváth Gréta

Fotó: Instagram

Az influenszer nagyon óvja a nyilvánosság elől mostani párját, de azt nem titkolja, soha azelőtt nem volt még ilyen boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolata. Gréta az elmúlt időszakban több mindenbe is belefogott, ráadásul kiderült, nemsokára blogot indít, ami inkább egy nyilvános napló lesz a saját tapasztalatairól. Erről mesélt a Borsnak, amikor arra a pletykára is reagált, miszerint már össze is házasodtak kedvesével. 

„Láttam, hogy felreppent a hír, miszerint megházasodtam. Én nem tudok róla, hogy ez megtörtént volna! – mondta Gréta, aki arra is kitért, korábbi kudarca miatt nem ábrándult ki a házasság intézményéből. – A nagyszüleim és szüleim példáján is azt látom, hogy ez igenis működhet, létezik olyan, hogy egy nő és férfi szövetséget köt, és minden problémát meg tudnak oldani együtt. A nagyszüleim közel ötven évig voltak házasok, a papám sajnos azóta elhunyt. A szüleim is már több mint harminc éve házasok. Ebben a szemléletben nőttem fel, attól, mert van mögöttem egy válás, még hiszem, hogy tud működni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top