nlc.hu
Sztárok

Ollie Plunket őrmester, Kamilla királyné testőre

Megtaláltuk a legszexibb királyi testőrt, méghozzá Kamilla királyné mellett

Major Johnny vagy Rob Dixon? Nem köszi, új kedvencünk van: Major Ollie Plunket. Ha megnézed a képeit, meg fogod érteni, miért mondjuk ezt!
Kamilla testőre

Az utóbbi időszak brit királyi eseményei nemcsak a családon belüli viszályokat helyezték a fókuszba, de reflektorfényt kapott a királyi testőrség is. Akiket most már tutira egy modell casting ügynökség válogat. Először érkezett Major Johnny, azaz Jonathan Thompson őrmester, aki Erzsébet királynőt szolgálta éveken át, majd átigazolt Károly király mellé. Rá a királynő temetésén figyeltek fel a királyi család rajongói. Aztán jött a koronázás és vele együtt Rob Dixon őrnagy.

Igen, Vilmos herceg testőre nagyon jóképű, és imádtuk, milyen kedves volt György herceggel, mikor odakísérte őt a hintóhoz. Ezért igazából meg is bocsájtjuk a fanoknak, hogy a szőke lovagot szúrták ki először. Merthogy Rob mellett ott volt még Ollie Plunket őrmester, aki mostantól hivatalosan is a kedvencünk a három testőr közül. Az equerry, azaz udvaronc státuszban alkalmazott 29 éves srác Kamilla királyné oldalán szolgál 2020 óta. Összegyűjtöttünk neked pár képet Ollie-ról, aki még akkor is elképesztően helyes, amikor csak a fotók hátterében ólálkodik.

Ollie Plunket
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top