nlc.hu
Sztárok

Kicsoda Major Jonathan Tompson?

Major Jonathan Thompson, a királyi család jóképű testőre, akit imádnak a nők

Major Johnny levette a lábáról az internet népét.

II. Erzsébet halála után 10 napos gyász következett, ami alatt ott sürgött-forgott az új király mellett egy 40-es férfi, akire hamar felfigyeltek az internetezők. Ő nem más, mint Major Jonathan Thompson, aki a királyi család testőrére. Hamar meg is kapta az emberektől, a Major Johnny becenevet.

@juliediemaus

Priorities, ladies. Major Johnny Thompson is a rising star 👸🏼 #queenelizabeth #majoreyecandy

♬ original sound – Sam Smith

De mégis kicsoda a TikTok kedvenc testőre?

A 39 éves Jonathan Thompson őrmester a Skóciai Királyi Ezred ötödik regimentjében szolgál, és ő volt a néhai Erzsébet királynő fő testőre, most pedig Károly királyt védelmezi. A fiatal katona 2006-ban csatlakozott a hadsereghez, ahol egyébként már a szakaszparancsnoki tisztségig jutott. A III. Károllyal való kapcsolata, ha nem is ennyire régre, de jó pár évre nyúlik vissza. Állítólag az elmúlt két évben – amikor Károly még csak herceg volt – Johnny gyakran szolgált az ő udvaroncaként is.

III. Károly király és Major Jonathan Tompson

III. Károly király és Major Jonathan Tompson a Westminsteri apátságban (Fotó: Profimedia)

A férfi II. Erzsébet temetésén a koporsó mellett vonult, és Eduárd herceggel is váltott pár szót. Ő volt az, aki bekísérte az Egyesült Királyság korábbi miniszterelnökét, Liz Trusst, hogy találkozzon az uralkodóval. De akár a királynő platinaévfordulója óta tarthatna már a Major Johnny iránti rajongásunk, ha nem köti le a figyelmünket az egyik kedvenc hercegünk: a katona ugyanis éppen Harry és Meghan mögött foglalt helyet a Szent Pál-székesegyházban.

Major Jonathan Thompson

Major Jonathan Thompson Erzsébet királynő mellett 2022 nyarán Balmoralban (Fotó: Profimedia)

Annak ellenére egyébként, hogy a Skóciai Királyi Ezred tagja, és a skót szoknya is nagyon jól áll neki, Jonathan nem skót, hanem angol: az északkelet-angliai Moperth városkájában született, jelenleg pedig Surrey-ben él a családjával. Mert igen, sajnálattal kell közölnünk, hogy Major Johnny szíve már régóta foglalt. 2010-ben vette feleségül a marketingmenedzserként dolgozó Caroline-t. Egy négyéves kisfiuk van.

Harry herceg, Vilmos herceg és Major Jonathan Tompson

Harry herceg, Vilmos herceg II. Erzsébet gyászmenetében, háttérben Major Jonathan Tompson (Fotó: Profimedia)

(Forrás: Daily Mail, Marca)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top