nlc.hu
Sztárok

Kocsis Tibor elveszítette az édesanyját

Kocsis Tibor édesanyja eltitkolt betegségéről vallott

Az énekes úgy élt le éveket, hogy senkivel sem beszélt a szülője problémájáról.

Kocsis Tibor Peller Mariann-nak, az Utazás a lelked körül című adásában vallott a múltjáról. Az énekes elárulta, hogy utólag sokat gondolkozott, mennyivel könnyebb lett volna, ha másokkal is megosztja a titkot. Amikor anyukája meghalt, egy kő esett le a szívéről, hiszen végre nem kellett elhallgatnia az érzéseit. 

„Nem mertem elmondani az iskolában. Valahogy annyira rázós volt ez a téma gyerekként. Az a pillanat elmaradt, amikor ezt el tudtam volna mondani bárkinek. Talán nem is volt annyira összeszokott még a csapat, hiszen akkor lettünk egy osztály. Kicsi gyerekek voltunk, hatodikosok. Megtanultam a családi körömben feldolgozni valamilyen szinten. Leéltem úgy éveket, hogy ez a titok ott volt velem, pedig megértőek lettek volna az osztálytársaim. Őrült szorongást okoz ez benned. Fura módon, amikor ez kiderült és elveszítettem az édesanyámat, akkor egy kő esett le a szívemről, hogy ez a titok nincs többé” – mesélte Kocsis Tibor. 

Arról is beszélt, mit érzett, amikor az anyukája végül elhunyt.

„Nehéz erre válaszolni. Ürességet érzetem, mintsem fájdalmat, vagy bármilyen nehézséget a lelkemben. Kicsit ilyen tagadás állapotába kerülsz, nem is tudod felfogni gyerekként. Valaminek a lezárása volt ez, amit sokáig nem tudtam feldolgozni. Hetekkel később talált meg a fájdalom, amikor bizonyos szituációkban hiányoltam őt. Anyu elvesztése az egész felnőtt életemre hatással van.” 

Kocsis Tibor

Kocsis Tibor (Utazás a lelked körül)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top