nlc.hu
Sztárok

Isabella és Connor Cruise napjainkban

Így élnek ma Nicole Kidman és Tom Cruise közös gyerekei, Isabella és Connor

Az egykori sztárpár felnőtt gyermekei ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt, de most hoztunk róluk néhány friss fotót. Egészen megváltoztak az elmúlt években!

Nicole Kidman és Tom Cruise 1990 és 2001 között voltak házasok. Kezdettől fogva szerettek volna közös gyerekeket, és a színésznő nem sokkal később teherbe is esett, ám elvetélt. Ezek után döntöttek az örökbefogadás mellett. 1992-ben adoptálták első gyermeküket, a csecsemő Isabella Jane-t, majd 1995-ben egy újszülött kisfiúval, Connorral bővült a család. A sztárpár válása után a két gyermek édesapjával maradt és a szcientológiai egyház tanainak szellemében nevelkedett. Ma már mindketten felnőttek és leginkább a reflektorfénytől távol élik az életüket.

Tom Cruise, Nicole Kidman és Isabella

Tom Cruise, Nicole Kidman és Isabella a 90-es években (Fotó: Mitchell Gerber/Corbis/VCG via Getty Images)

Isabella Cruise

Isabella Cruise, azaz Bella a londoni Delmar Akadémián tanult maszkmesternek, illetve fodrásznak, majd Katie Holmes divatcégénél kezdett dolgozni. 2018-ban aztán BKC márkanéven piacra dobta első, saját rajzaival díszített pólókból álló kollekcióját.

„Bella egész életében művész volt. A kedvenc médiuma a filcrajz, az inspirációt pedig főként a barátai, a divat és a zene adja” – olvasható a kollekció ismertetőjében.

Isabella Cruise

Isabella Cruise (Fotó: Instagram)

2015-ben ment feleségül Max Parker brit informatikushoz, ám egyik szülője sem vett részt az esküvőn, mégpedig állítólag azért, mert maga Bella tiltotta ki őket az eseményről. Úgy tudni azonban, hogy Tom Cruise hozzájárult a ceremónia költségeihez, Nicole Kidman pedig utóbb úgy nyilatkozott: örül a lánya boldogságának.

Bella az Instagramon viszonylag aktív, ám szelfiket meglehetősen ritkán posztol, inkább az alkotásait osztja meg a nyilvánossággal a közösségi oldalon. 

Connor Cruise

Connor Cruise 2008-ban, 13 évesen debütált a filmvásznon: a Hét élet című filmben a főszereplő Will Smith fiatalkori énjét alakította. 2012-ben aztán feltűnt még a Vörös hajnal című akciófilmben is, majd még tinédzserként feladta a filmezést és inkább zenére váltott. 2013-ban megjelentette első kislemezét és DJ-ként járta az Egyesült Államokat, manapság azonban már csak ritka alkalmakkor lép színpadra.

Connor Cruise

Connor Cruise (Fotó: Kelly Sullivan/Getty Images)

Jelenleg Floridában él egy szcientológiai közösségben és elsősorban szenvedélyének, a mélytengeri horgászatnak hódol. Emellett van egy saját vállalkozása is, a Connor’s Meatshack, mely grillhúsok, illetve grillezéshez szükséges felszerelések forgalmazásával foglalkozik. 

via 1, 2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top