nlc.hu
Sztárok

Buda Gábor az apja alkoholizmusáról

Családi tragédiájáról vallott az Alma együttes frontembere

A gyerekek kedvencének nem volt felhőtlen a gyerekkora.

Buda Gábor a Szóló legújabb epizódjának vendégeként Dombóvári Vandának tárta fel az életét a Palikék világában. Családi tragédiájáról vallott a beszélgetés során az Alma együttes frontembere – írja a Blikk. Kiderült, alkoholizmusban szenvedett az énekes édesapja, akivel egyáltalán nem volt kapcsolata.

Buda Gábor,

Fájó vallomás Buda Gábortól – Forrás: Palikék világa –- videó / YouTube

Édesanyja egyedül nevelte fel őt és az öccsét, mivel a szülei elváltak, amikor ő 3 éves volt. „Apukám diplomata volt,(…) az alkoholizmus rögös útjára tévedt, rászokott az alkoholra. Nagyon értelmes ember volt, négy nyelven beszélt felsőfokon, még koreaiul is. Kint végzett Moszkvában az IMO-n, ott rászokott az alkoholra” – mesélte szomorúan Buda Gábor az apjáról.

„Úgy gondolom, az édesanyám a legjobb döntést hozta, amikor egy szál pendelyben kisasszézott a lakásból, otthagyva csapot-papot” – vallotta be a 49 éves zenész, aki arról is beszélt, hogy ő ennek nyomán apa nélkül, apai minta nélkül nőtt fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top