nlc.hu
Sztárok

Egy rossz szokása miatt kritizálják Tóth Andit

Tóth Andit egy rossz szokása miatt savazzák a kritizálói

A szülők nem tartják jó példaképnek.
Tóth Andi

Tóth Andi korábban már beszólt az őt kritizáló szülőknek, mert szerinte a gyereknevelés az anya és az apa dolga. 

Most Bors szerint azért kritizálják, mert amikor élő videóval bejelentkezik, állandóan dohányzik.

Korábban szintén a Bors írt róla, hogy Tóth Andi szeret szembe menni a szabályokkal. Az itthon betiltott Elf Barral kapcsolatban is írtak róla, mivel az énekesnőt az sem zavarta, hogy a termék forgalmazása és birtoklása is bűncselekmény, simán posztolt olyan videót, ahogy azt szívja.

Az énekesnő nemrég egy neten terjedő videó kapcsán is elmondta a véleményét, amelyben tinédzserek bántalmazzák egy társukat. Andi elképedt a látottakon, és 24 óráig elérhető Instagram-történetében fejezte ki a véleményét. 

Az első kérdése többeknek az, hogy »hol vannak a szülők ilyenkor?« A drága szülők éppen az undormány, tartalommentes és alaptalan cikkek alatt kívánják más halálát, cifrán átkozzák a számukra ismeretlen embereket, akiknek ezt »tűrni kell«. Ne csodálkozzunk már, légyszi! Kicsit nézzen mindenki magába!” – fogalmazott Andi. 

Legutóbb pedig azt nyilatkozta, visszavonult, kiköltözött a városból, hogy minél távolabb kerüljön a médiától.  A beszélgetés során az is kiderült, hogy még a Dancing with the Stars forgatásán szövődött barátság a közte és Zimány Linda között.

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top