nlc.hu
Sztárok

Ez áll Hajdú Péter távozása hátterében

Hajdú Péter nyilatkozott arról, hogy valóban kirúgták-e a TV2-től

Tavaly robbant a hír, hogy Hajdú Pétert kirúgták a TV2-től. Most tisztázta, hogy mi is történt valójában, illetve mi áll a távozása hátterében.

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, tavaly júniusban robbant a hír, miszerint Hajdú Pétert elbocsátották a TV2-től. A műsorvezető most a Blikknek tett interjúja során elárulta, hogy mi rejlik a TV2-nél lejárt szerződése mögött. 

Hajdú Péter

Hajdú Péter a Szerencsekerékben

Elmondása alapján, amikor a Mediavivantis vezérigazgatójaként dolgozott, az akkori tulajdonos Vaszily Miklós volt, aki most a TV2 elnöke.

Annak ellenére, hogy a kereskedelmi bevételeket jóval túlteljesítették, kijelentették, hogy nincsen szükség több saját gyártású műsorra, így a műsorvezetőre sem volt szükség. A tulajdonos elégedett volt Hajdú Péterrel, ezért felkérte, hogy legyen az elnök tanácsadója. A szerződést egy évre kötötték meg, így abban maradtak, hogy a lejárta után átbeszélik a továbbiakat. Ez meg is történt, és mindketten úgy vélték, hogy a műsorvezető kreatívabb egy tanácsadói státusznál. 

Korábban operatív feladatokat oldottunk meg együtt a Vivantisnál, most elméleti síkon beszélgettünk. Szóval megtisztelő volt az elmúlt egy év, de mindketten úgy döntöttünk, ne folytatódjon, ha lejár a szerződésem. Tehát azok a hírek, miszerint engem kirúgtak a TV2-től, elég erős állítások, mivel nem volt semmilyen operatív feladatom a csatornánál

– árulta el a lapnak.

Hajdú Péter szerint a feladatait már nem tudta volna lelkiismereten ellátni, mivel elindította a Frizbi TV-t a Youtube-on, illetve ősszel egy újabb műsora is debütál, ami hasonló lesz az Összezárva Hajdú Péterrel műsorhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top