nlc.hu
Sztárok

Megszólalt Hajdú Péter a Life TV-s változásokról

Hajdú Péter kirúgása ellenére is folytatódhat az Összezárva Hajdú Péterrel

Meglepő kijelentést tett a tévés.

Mint arról beszámoltunk, megszűnnek a Life TV népszerű műsorai, sőt elküldik a csatorna sztárjait is a gigaleépítések következtében, Hajdú Péter pedig a TV2-nél folytatja a munkáját. A Blikk utánajárt, mi lesz a nevéhez kapcsolódó műsorok sorsa, különösen a Frizbinek, ami az elmúlt 15 évben 4 csatornán is vezető műsor volt.

Hajdú Péter

Az Összezárva Hajdú Péter című műsorát még nem akarja befejezni Hajdú Péter – Forrás: Life TV / Összezárva Hajdú Péterrel – videó

Hajdú Péter meglepő kijelentést tett ezzel kapcsolatban. “A Frizbit nem kívánom folytatni, de azt nem tartom kizártnak, hogy az Összezárva Hajdú Péterrel valahol folytatódjon” – árulta el a bulvárlapnak a tévés, aki a Life TV-nél történő változásokat is kommentálta. Elmondása szerint nagyon sajnálja a csapatot, mert sikeres két év van mögöttük, annak viszont örül, hogy teljes mértékben nem sodorta el a válság a csatornát, így alapjáraton ugyan, de tovább tud működni.

Olvass az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor szereplőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top