nlc.hu
Sztárok

Járai Máté bevallotta, hogy biszexualitás

Biszexualitásáról vallott Járai Máté, férfiakkal is ágyba bújik a színész

Olykor felesége is beszáll az édes hármasba.

Járai Máté a Life TV ma este 22 órakor adásba kerülő, Összezárva Hajdú Péterrel című műsornak a vendége volt, ahol kendőzetlen őszinteséggel beszélt szexuális kalandozásairól. Kiderült az, hogy férfiakkal is ágyba bújik a színész, a feleségét pedig ez egyáltalán nem zavarja – írja a Blikk.

Járai Máté

Őszintén vallott szexuális életéről Járai Máté (Fotó: Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub)

„Olyan párokat kerestünk, akik csatlakoznak más párokhoz. (…) Kiderült, hogy igen, sokkal szélesebb vagy színesebb körben vagyok nyitott, mint ahogy ezt mások teszik” – vezette fel a nyitott házasságban élő Járai Máté, majd kijelentette, hogy ő biszexuális. Elmondása szerint sokszor nem kereste ezeket a lehetőségeket, hanem csak úgy adódtak. „Kírával felmentünk egy társkereső oldalra, ahol kiderült, nagyon szívesen csatlakozik egy fiú, aki nem csak a lány, a fiú örömére is tesz” – árulta el, majd elmesélte az egyik hármas szexes történetüket.

Járai Máté azt is bevallotta, hogy a feleségét sosem zavarta az, hogy a férfiak sem hagyják őt hidegen az ágyban, sőt az sem volt titok Kíra előtt, hogy a kapcsolatuk előtt férfiakkal is volt dolga a színésznek, akinek ráadásul egy férfival volt az első szexuális élménye.

Olvass még Járai házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top