nlc.hu
Sztárok

Keresztes Ildikó rajongója

Magára tetováltatta egy őrült rajongó Keresztes Ildikót

Az énekesnő meghatódott a gesztustól.

Keresztes Ildikó mögött vegyes érzelmekkel teli időszak áll. Egy éve még boldogan újságolta, hogy megszületett unokahúga, Keresztes Jázmin, aki szerinte leginkább rá hasonlít, pár hónappal később viszont fájdalmasan vallotta be, édesanyja demenciával küzd. Az énekesnőnek nehéz döntést kellett meghoznia, amikor 85 éves anyukáját szociális intézetbe küldte

Keresztes Ildikó

Fotó: Instagram

Éppen ezért Ildikó minden örömteli pillanatot megragad, ami adódik. Így jöhetett az is, hogy megosztotta, egyik lelkes rajongója magára tetováltatta a nevét egy kereszt kíséretében. 

„Rendkívül megható és megtisztelő, amikor valaki érdemesnek tartja a művészetemet és ezt maradandó formában a világ tudtára adja. Tényleg nagyon megindító és nem is nagyon találom erre a szavakat. Ilyenkor én is végiggondolom, hogy mit adhattam, és remélem, továbbra is méltó tudok ehhez lenni. Köszönöm!” – írja Instagram-bejegyzésében az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top